top of page

OVER BIANCA

28.jpg

BIANCA

'Let's inspire children to believe

their awesome self'

  • Mail Bianca
telefoon icon-02.png

Ik heb altijd met liefde op de groep gestaan als pedagogisch medewerkster. Na jaren gewerkt te hebben bij een grote stichting besloot ik om voor mezelf te beginnen. Dat avontuur begon in 2005. 

Nu heb ik een prachtig bedrijf opgezet, samen met mijn man Maurice. Hij beheert de financiële kant en ik vorm het beleid en draag het uit op de werkvloer. Het is inmiddels een missie geworden om kinderen te laten geloven in hun mooie unieke IK! Ze verdienen de beste zorg en begeleiding. Met VVE methodiek Speelplezier, NINJA visie en Baby expertise vormen we een mooie en krachtige omgeving voor al die mooie mensjes!

Naast de liefde voor alle kinderen, is de liefde voor Mara en Rens (onze kinderen) natuurlijk ongekend! Dankzij Mara en Rens ben ik die gepassioneerde ondernemer geworden, door hen zag ik hoe het ANDERS moest en is er een missie ontstaan. Maurice is een geweldige papa en hij deelt inmiddels mijn anders denken over opvoeden. We zijn een sterk koppel en vullen elkaar aan. Onze quote is dan ook 'YOU & I are more then friends, we are like a really small gang'!  

Wil je meer weten over onze visie? Ik nodig je uit om verder te lezen op onze website.

Enjoy!

 

Groetjes Bianca  

 

bottom of page