top of page

Boek: HEINTJE HET BREINTJE

Kinderen worden geboren met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Vanuit liefde wensen ouders hun kinderen een opvoeding die resulteert in een zelfverzekerde, verantwoordelijke, gelukkige volwassene die zijn eigen weg gaat! 
Verhaaltjes zijn een krachtig middel om kinderen een boodschap mee te geven en in dit boekje geeft Bianca niet alleen kinderen een boodschap mee, maar ook de ouders. Hoe kan een ouder zijn/haar kind benaderen met als resultaat groei in eigenwaarde en zelfvertrouwen. Simpele doch effectieve tips die direct toepasbaar zijn.


Met deze verhaaltjes wilt Bianca ouders laten weten dat een verhaal vertellen hun opvoeding kan ondersteunen. Vaak is het juiste leermoment namelijk 's avonds op bed met voorlezen. Zonder direct kritiek te geven, maar toch die boodschap overbrengen op een liefdevolle manier. Het interactieve gedeelte in het boekje maakt het een persoonlijk kinderboekje waardoor de boodschap nog meer innestelt en je kind bewust wordt van zijn/haar kracht. Stel je voor hoe een kind dan gaat slapen...heerlijk!

Als we willen dat kinderen hun talenten leren benutten, moeten we ze leren hoe ze met uitdagingen omgaan. We willen hun zelfvertrouwen in tact laten en waar mogelijk op een gezonde manier eraan bijdragen. 

Bianca schreef het boek 'Heintje het Breintje' over dit thema: Hoe kun je kinderen helpen een growth- mindset te ontwikkelen? En wat vraagt dit dan van jou als (groot)ouder of begeleider? 

Heintje het Breintje is te koop via bol.com 

Ook in het Engels is Wayne the Brain te koop via bol.com

bottom of page